Rólunk

A Pelso-Consulting Kft. 2012. óta működő vállalkozás. Székhelyünk Balatonlellén a Móló Sétány 6 szám alatt található, de rendelkezünk egy fiókteleppel is Mozsgó 650 hrsz. alatt, ahol vendégházunk található.
Igényes környezetben, színvonalas szolgáltatásokkal várjuk az ide látogatókat.
Grillezés, kerékpárkölcsönzés is szerepel szolgáltatásaink között. 
A kerékpáros kirándulás kiváló alkalmat biztosít arra, hogy vendégeink bejárják a környéket, megtekintsék a környező nevezetességeket, mint például Domolosi-tó, Török-Magyar Barátság Park stb. Egy hosszabb kerékpáros kirándulás Remek kikapcsolódást jelent, kizökkent a mindennapok fáradalmaiból, melynek az értékét a friss levegőn eltöltött idő növeli.
Egy- egy aktívan eltöltött nap után esti programnak ajánljuk a kerti grillezést. Az új, modern grill segítségével ízletes fogásokkal zárhatják vendégeink a napot.
Vendégeink számára garantált a nyugodt környezet, a friss levegő, a zselici táj változatos szépsége, a természetben eltöltött minőségi idő.
Azok a vendégek is találnak itt szórakozási lehetőséget, akik hazánk történelmi múltjának egy részét szeretnék megismerni, szeretnének a környéken kirándulni vagy a közeli gyógyfürdőben felfrissülni.

Vendégházunk Mozsgón Baranya megye nyugati, észak-nyugati részén található, Szigetvártól északra, a Zselici dombság déli dombjai között. Megközelítése a Szigetvárt Kaposvárral összekötő főútvonalról lehetséges, Szigetvártól 10, a megyeszékhelytől, Pécstől 40 km-re található.
A Dél-Dunántúl egyik legszebb, erdőben bővelkedő tájegysége a Kapos - völgyétől a Mecsekig nyúló Zselic. Tengerszint feletti magassága átlag 200-250 méter, Legmagasabb pontja, a Hollófészek 358 méter magas.

A környék látnivalói, nevezetességei:

  • Mozsgót Almáskeresztúrral összekötő 6,2 km hosszú Ezüsthárs tanösvény. Útközben a túrázók találkoznak a Zselic tájegységre jellemző növény és állatvilág jelentős részével.
  • Római katolikus templom – Mozsgó
  • Biedermann kastély – Mozsgó
  • Mozsgói kakasfesztivál: 2011-óta kerül megrendezésre, a mintegy 150 éve élő kakas-ütés népszokásra fűzve fel a programokat.
  • Mozsgótól mintegy 9 km- re fekszik Szigetvár városa, amely nagy történelmi múltra tekint vissza. A Magyarország történelme után érdeklődő látogatok olyan nevezetességeket tekinthetnek meg, mint a Szigetvári vár, a Török- magyar barátságpark, a Török- ház, Sóház, valamint a Makovecz Imre tervei alapján készült vigadó. A felfrissülni vágyóknak kiváló lehetőséget biztosít a Szigetvári Termál- és Gyógyfürdő.

Weboldalunkat a Netfort készítette.